• Ένα ταξίδι ψυχής...

  Ένα ταξίδι ψυχής...

 • Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική Υποστήριξη

 • Σεμινάρια "Nourish your Roots"

  Ψυχό-εκπαιδευτικά Σεμινάρια

photo athena cover

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εναλλακτικής Θεραπείας

Το δίγλωσσο θεραπευτικό μας κέντρο εξυπηρετεί το σύνολο της Αττικής με ένα γραφείο στην Άνοιξη, και ένα γραφείο στην Καλλιθέα. Παρέχουμε στους πελάτες μας ειδική, αξιόλογη και επαγγελματική καθοδήγηση μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Επιθυμία μας είναι να συμβάλλουμε στο να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της ζωής με μεγάλο όραμα, έμπνευση, δύναμη και σιγουριά. Παράλληλα προσφέρουμε αξιόλογες συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους συμπεριλαμβανομένων ολιστικών και εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική

Ψυχοθεραπεία - Συμβουλευτική

Διαδικασίες όπου μπορείτε να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν με κάποιον ειδικό που είναι εκπαιδευμένος να σας καταλάβει και να σας βοηθήσει

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν και να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής τους πιο ικανοποιητικά
Συμβουλευτική μέσω Skype

Συμβουλευτική μέσω Skype

Η Διαδικτυακή Συμβουλευτική μέσω βιντεοκλήσης είναι ένας νέος τρόπος να συμβουλευτεί κανείς ένα ψυχολόγο.
Σεμινάρια

Σεμινάρια "Nourish your Roots"

Μια σειρά από ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα καλύπτουν θέματα σχετικά με την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Εναλλακτικές Θεραπείες

« Οι φυσικές δυνάμεις που έχουμε μέσα μας, είναι οι πραγματικοί θεραπευτές της νόσου »
~ Ιπποκράτης

 • Χρωματοθεραπεία

  Είναι η επιστήμη που χρησιμοποιεί διάφορα χρώματα με σκοπό να μεταβάλλει ή να διατηρήσει τη δονητική στάθμη των κυττάρων του σώματος .
 • Αρωματοθεραπεία

  Eίναι η φυσική θεραπεία που βασίζεται στη σωστή αξιοποίηση και εφαρμογή των αιθέριων ελαίων.
 • Τεχνικές Χαλάρωσης

  Η χαλάρωση του σώματος είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στο στρες.  Όπως η βαθιά αναπνοή, ο οραματισμός, η προοδευτική χαλάρωση των μυών.
 • Βιοανάδραση

  Είναι μία μέθοδος που αποσκοπεί στο να προσφέρει στο άτομο που υποφέρει πληροφόρηση για τις αυτόνομες λειτουργίες του σώματός του.
 • Ushui System of Reiki Healing

  Το Ρέικι είναι ενεργειακή μέθοδος από την Ιαπωνία που έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όπως χαλάρωση, νοητική ηρεμία, βελτίωση της υγείας, και πνευματική ανάπτυξη.
 • Διαλογισμός και χαλάρωση

  O διαλογισμός είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια στην οποία μπορεί να υπεισέλθει ο ανθρώπινος νους. Διαλογισμός σημαίνει απλώς ότι υπάρχουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα -απουσία πράξεων, σκέψεων, συναισθημάτων.
 • EFT (Emotional Freedom Techniques)

  Η πιο βασική θεωρητική αρχή του EFT είναι ότι η αιτία όλων των αρνητικών συναισθημάτων προκαλείται από δυσαρμονία στο ενεργειακό σύστημα του σώματος.
 • Mind body Medicine

  Μάθετε πώς να εκμεταλλεύεστε σωστά το χρόνο σας χρησιμοποιώντας μεθόδους χαλάρωσης, σωστής διατροφής και να γυμνάζεστε χωρίς να κοπιάζετε υπερβολικά θα αυξήσετε την ψυχική και σωματική σας αντοχή.

 • Nothing will work unless you do !

  ~ Maya Angelou