About The Roots

Όλα ξεκινάνε από τις ρίζες...

Το δίγλωσσο θεραπευτικό μας κέντρο εξυπηρετεί το σύνολο της Αττικής με ένα γραφείο στην Άνοιξη και ένα γραφείο στην Καλλιθέα. Παρέχουμε εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά από δίγλωσσους θεραπευτές, μέσα σε ένα ευχάριστο, ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον, πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας. Επιθυμία μας είναι να συμβάλλουμε στο να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της ζωής με σταθερότητα, σιγουριά, δύναμη και έμπνευση. Παράλληλα, προσφέρουμε αναγνωρισμένες συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων ολιστικών και εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης.

Το Roots Wellness Center αποτελεί ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, τις μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές στη ζωής. Κάθε συνεδρία είναι διαμορφωμένη γύρω από τις ατομικές σας ανάγκες και τους προσωπικούς σας στόχους, καθώς λαμβάνετε την απαραίτητη υποστήριξη για να επιτύχετε τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα. Παράλληλα και συμπληρωματικά με την θεραπεία, δύνανται να χρησιμοποιηθούν στις ατομικές σας συνεδρίες συμπληρωματικές τεχνικές (δείτε της διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες που προσφέρουμε), μέσω των οποίων θα νιώσετε αυξημένη ικανοποίηση με την ζωή, πνευματική διαύγεια, βελτιωμένη διάθεση καθώς και ενισχυμένη σωματική, πνευματική, και συναισθηματική ευημερία.

 

Η φιλοσοφία μας

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε επαγγελματική, αξιόπιστη και εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία μέσα σε ένα ευχάριστο και ήρεμο περιβάλλον, πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον συνάνθρωπό μας.

Επιθυμία μας είναι να βοηθήσουμε ως προς την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής με μεγαλύτερο όραμα, έμπνευση, δύναμη και σιγουριά.

Εκτός από συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία παρέχουμε καθοδήγηση σε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης μέσα από ολιστικές μεθόδους.

Το Roots, Wellness Center αποτελεί ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει την ικανότητα να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τις μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές στη ζωής.

Εξερευνήστε τις ρίζες σας

και ανακαλύψτε τον εαυτό σας...

Συνεργαζόμαστε με ενήλικες, εφήβους, παιδιά, ζευγάρια, καθώς και με οικογένειες προκειμένου να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως τα ακόλουθα:

 • Αγχώδεις διαταραχές, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχαναγκαστική διαταραχή,
 • Διαχείριση και θεραπεία τραύματος και Μετατραυματικού Στρες
 • Διαχείριση δύσκολων συναισθημάτων όπως θυμό και οργή
 • Συναισθηματικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, δυσθυμία, διπολική διαταραχή
 • Διαταραχές ύπνου
 • Θέματα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης
 • Διαχείριση και θεραπεία του πένθους, απώλειας και θανάτου
 • Διαταραχές λόγω κατάχρησης αλκοόλ και τοξικών ουσιών
 • Διαχείριση διαταραχών προσωπικότητας
 • Διαταραχές πρόσληψης τροφής, όπως ανορεξία και βουλιμία
 • Διαχείριση κατά τη διάρκεια απώλειας βάρους

Θεραπευτές/ Therapists

 • Αθηνά Τριγενή
  Η Αθηνά Τριγενή, ιδρύτρια του κέντρου, είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ.Αδ: 3493/20-04-10) και έχει 13 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και έρευνας στον τομέα της ψυχικής υγείας στις ΗΠΑ, στο Ην. Βασίλειο και στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί τόσο σε θεραπευτικά κέντρα όσο και σε μονάδες αποκατάστασης και παρακολούθησης ψυχικά ασθενών. Έχει πτυχίο στην ψυχολογία και διπλό μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία και Συμβουλευτική Ψυχικής Υγεία (dual MA in Clinical Psychology and Mental Health Counselling). Έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ (Harvard University, Benson and Henry Institute και University of Indianapolis) και στο Ην. Βασίλειο (University of Wales, Bangor UK). Επιπρόσθετα, έχει αποκτήσει εξειδίκευση σε τεχνικές θεραπείας Νου και Σώματος (Mind Body Medicine) καθώς και σε τεχνικές διαλογισμού (Meditation Practices for Everyday Living).

  Είναι μέλος του Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (APA), της Διεθνούς Εταιρίας για την Ψυχική Υγεία στο Διαδίκτυο (ISMHO) και στον Πανελλήνιο Ψυχολογικό Σύλλογο. Ακόμη, είναι Reiki Master Teacher, Σύμβουλος EFT (Emotional Freedom Technics/Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης), με εκτενή εμπειρία στην εφαρμογή ολιστικών μεθόδων για την αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών. Είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ισορροπία και ευημερία στην ζωή σας. Ως ψυχολόγος είναι Συνθετικής προσέγγισης (Eclectic / Integrative Psychotherapy) και συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές ψυχοθεραπείας με συμπληρωματικές/ολιστικές μεθόδους. Παρέχει πρωτοποριακούς τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων, οι οποίοι μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά σας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τα Γραφεία μας

Γράφειο Άνοιξης

Γράφειο Άνοιξης

Λ. Μαραθώνος 53 Άνοιξη 145 69 Τηλ: 210 800 41 11 Κιν: 697 325 8994

Read more

Γραφείο Καλλιθέας

Γραφείο Καλλιθέας

Ελ. Βενιζέλου 138 Καλλιθέα 176 76 Τηλ: 210 95 10 725 Κιν: 693 777 1463

Read more