ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Το κέντρο μας συνεργάζεται με φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων, οι οποίοι εκπληρώνουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης στον χώρο μας. Παρέχουν υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης αφιλόκερδος, σε άτομα με οικονομικές δυσκολίες, υπό την εποπτεία της κ. Τριγένη και άλλων έμπειρων ψυχολόγων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 • Δήμητρα Μαντά
  «Πριν θεραπεύσεις κάποιον ρώτησέ τον εάν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να νοσεί» Ιπποκράτης. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας του Metropolitan College σε συνεργασία με το University of East London. Μέλος τις Ε.Ε.Σ και εποπτευόμενη σύμβουλος στο Roots Wellness Center. URL: http://dimitramanta.simplesite.com/

 • Μπακάλη Γεωργία
  H Μπακάλη Γεωργία, είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακού προγράμματος στην Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο του Derby, σε συνεργασία με το Mediterranean College της Αθήνας. Έχει πτυχίο στην Προσχολική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΤΕΕΑΠΗ). Ως μέρος της εκπαίδευσής της, έχει συμμετάσχει σε διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια που καλύπτουν θέματα όπως: Τεχνικές Εναλλακτικής Εκπαίδευσης, Σχολική Ψυχολογία, Παιδική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και Ειδική Αγωγή. Προς το παρόν είναι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης ως εποπτευόμενη στο Roots Wellness Center.

 • Θάνος Κακαφίκας
  Ο Θάνος Κακαφίκας είναι κάτοχος Bachelor στην Ψυχολογία και εκπαιδευόμενος ψυχοθεραπευτής του κέντρου. Παρέχει θεραπευτικές συνεδρείες στα πλαίσια του μεταπτυχιακου (MSc) προγράμματος που παρακολουθεί, με αντικείμενο την συνθετική ψυχοθεραπεία και έμφαση στη προσοπωκεντρική θεραπεία, την γνωσιακή-συμπεριφορική και τις ψυχοδυναμικές κατευθύνσεις. Το ενδιαφέρον του ταυτόχρονα επεκτείνεται σε εναλακτικές προσεγγισεις (στοιχεία αυτογνωσίας, διαλογισμός, ασκήσεις qigong), οι οποίες εστιάζονται στην διάδραση ψυχολογικής κατάστασης, σωματικής ευεξείας και πνευματικής διαύγειας.

 • Παπακωνσταντινοπούλου Ελευθερία
  Η Παπακωνσταντινοπούλου Ελευθερία είναι απόφοιτη Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (BSc (Hons) Applied Psychology) του παραρτήματος του πανεπιστημίου του Derby του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο δεύτερο χρόνο των μεταπτυχιακών σπουδών της στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία (Msc in Integrative Psychotherapy) στο πανεπιστήμιο του Derby. Παράλληλα κάνει την πρακτική της άσκηση υπό την επίβλεψη κλινικού επόπτη, στο γραφείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου και στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο Roots of Wellness Center.

 • Ανδριάνα Σαμαρίδου
  Η Ανδριάνα Σαμαρίδου έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις προπτυχιακές σπουδές στην εφαρμοσμένη ψυχολογία και είναι τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος της συμβουλευτικής και συνθετικής ψυχοθεραπείας σε παράρτημα του πανεπιστημίου του Ντέρμπυ της Αγγλίας (Mediterranean College, Thessaloniki, Athens- University of Derby, UK). Στο πλαίσιο του προπτυχιακού τίτλου έχει διεξάγει μία έρευνα με θέμα το πώς επηρεάζονται οι απόψεις των ανθρώπων για την αγάπη, τον έρωτα και το σεξ από τους δεσμούς προσκόλλησης της βρεφικής κι ενήλικης ηλικίας. Παράλληλα, εργαζόταν εθελοντικά για δύο χρόνια στο Κέντρο Περίθαλψης Παίδων, αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία, στον Σύλλογο Συνδρόμου Down και στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλονίκης.

  Συνέχισε τις σπουδές επιλέγοντας την ειδίκευση στη συνθετική ψυχοθεραπεία (Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική θεραπεία, Θεωρία Προσκόλλησης του Bowlby και Πρόσωπο-κεντρική προσέγγιση). Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμπληρώσει πάνω από 150 ώρες ατομικών συνεδριών και 50 ώρες ατομικής και ομαδικής εποπτείας στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο Επίλυση στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, συνεχίζει τις ατομικές συνεδρίες και τις εποπτείες στο θεραπευτικό κέντρο The roots of Wellness στην Αθήνα.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο