Η Φιλοσοφία μας

Στο Roots Wellness Center πιστεύουμε ότι μια μεμονωμένη σχολή ψυχοθεραπείας και μια μόνο μορφή ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης, δύσκολα μπορεί να είναι αποτελεσματική και να ικανοποιήσει επαρκώς τα αιτήματα όλων των ατόμων που ζητούν βοήθεια από την ψυχοθεραπεία. Για τον λόγο αυτό, όλοι οι θεραπευτές μας ακολουθούν μια συνθετική προσέγγιση και είναι εκπαιδευμένοι στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία (Integrative/Eclectic Psychotherapy).

Η συνθετική προσέγγιση έχει ως αποτέλεσμα την εξοικείωση και εκπαίδευση του ψυχοθεραπευτή σε όλες τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, ώστε να μπορεί να κάνει αξιολόγηση, να συνθέτει θεωρίες και τεχνικές ανάλογα με το αίτημα του εκάστοτε θεραπευόμενου και η παρέμβαση να αφορά σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση. Η προσέγγιση αυτή, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξατομίκευση της θεραπευτικής πρακτικής σύμφωνα με τα αιτήματα και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που αναζητά βοήθεια.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται επίσης, σε μια σύνθεση ανάμεσα σε ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και σε ολιστικές μεθόδους. Η ιδεολογία αυτή ονομάζεται Mind Body Medicine (Ιατρική Νου & Σώματος) και βάσει αυτής γίνεται ένας συνδυασμός μεταξύ των παραδοσιακών προσεγγίσεων στην ψυχοθεραπεία και την ιατρική με συμπληρωματικές/εναλλακτικές θεραπείες.

Ο ψυχοθεραπευτής θέτει ως ύψιστη προτεραιότητα της δουλειάς του την διαμόρφωση ενός ασφαλούς πλαισίου όπου στηρίζει με σεβασμό, άνευ όρων αποδοχή και βαθιά αίσθηση ειλικρίνειας, τις ανάγκες και τα αιτήματα του θεραπευόμενου, εφαρμόζοντας έτσι τις κατάλληλες τεχνικές ανά περίπτωση.

Σχετικά με εμάς

Όλα ξεκινάνε από τις ρίζες…

Το δίγλωσσο θεραπευτικό μας κέντρο εξυπηρετεί το σύνολο της Αττικής με πέντε γραφεία στην Άνοιξη, στην Καλλιθέα, στους Αμπελόκηπους και στου Ζωγραφου. Παρέχουμε εξατομικευμένη ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική υποστήριξη, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά από δίγλωσσους θεραπευτές, μέσα σε ένα ευχάριστο, ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον, πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας. Επιθυμία μας είναι να συμβάλλουμε στο να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της ζωής με σταθερότητα, σιγουριά, δύναμη και έμπνευση. Παράλληλα, προσφέρουμε αναγνωρισμένες συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων ολιστικών και εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης.

Το Roots Wellness Center αποτελεί ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, τις μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές στη ζωή. Κάθε συνεδρία είναι διαμορφωμένη γύρω από τις ατομικές σας ανάγκες και τους προσωπικούς σας στόχους, καθώς λαμβάνετε την απαραίτητη υποστήριξη για να επιτύχετε τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα. Παράλληλα και συμπληρωματικά με την θεραπεία, δύνανται να χρησιμοποιηθούν στις ατομικές σας συνεδρίες συμπληρωματικές τεχνικές (δείτε τις διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες που προσφέρουμε), μέσω των οποίων θα νιώσετε αυξημένη ικανοποίηση με την ζωή, πνευματική διαύγεια, βελτιωμένη διάθεση καθώς και ενισχυμένη σωματική, πνευματική και συναισθηματική ευημερία.

Εξερεύνησε τις ρίζες σου

και ανακάλυψε τον εαυτό σου…

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε επαγγελματική, αξιόπιστη και εξατομικευμένη ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο, ήρεμο κι ασφαλές περιβάλλον, πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον συνάνθρωπό μας. Επιθυμία μας είναι να βοηθήσουμε ως προς την αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής με μεγαλύτερο όραμα, έμπνευση, δύναμη και σιγουριά. Εκτός από ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική υποστήριξη, παρέχουμε και καθοδήγηση σε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών που παρουσιάζονται και αντιμετωπίζει κανείς, μέσα από ολιστικές μεθόδους.

Το Roots, Wellness Center αποτελεί ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να αποκτήσει την ικανότητα να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, τις μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές στη ζωή.

Συνεργαζόμαστε με ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια, καθώς και με οικογένειες προκειμένου να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως τα ακόλουθα:

Ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων… αρχίζει με ένα βήμα.

– Λάο Τσε

επικοινωνια