Κέυλλη-Άνν Σπανού-Γέιτς MBPsS, CTRC, CGRC

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια , Θεραπεία Πένθους & Τραύματος

Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου (ΑΡ. ΠΡΩΤ.6426/08-03-2013). Έχω εξειδικευτεί στη Θεραπεία Τραύματος και Μετατραυματικής Διαταραχής (PTSD), καθώς και στη Διαχείριση και Θεραπεία Πένθους στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο “Taking Flight International Corporation” της Dr. Jane Simington, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, στον Καναδά.

Είμαι πιστοποιημένο μέλος του Canadian Council of Professional Certification (CCPC Global) (ΑΡ. ΠΡΩΤ. CTRC 1017-17 / ΑΡ. ΠΡΩΤ. CGSC 1019-17) και εγγεγραμμένο μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων BPS (Αρ. Μελ. 392731). Υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Φοιτητών Ψυχολογίας (E.F.P.S.A.), ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Ψυχολογίας καθώς και συνδημιουργός και συνεργάτης επιστημονικής ιστοσελίδας ψυχολογίας στην Ελλάδα.

Έχω 11 χρόνια επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στο χώρο της ψυχικής υγείας σε δημόσιους φορείς και ιδιωτικά πλαίσια, στην Ελλάδα και στο Ην. Βασίλειο. Η εμπειρία μου μεταξύ άλλων, συμπεριλαβάνει την εκπαίδευση και εργασία μου στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Αττικής, στην Υπηρεσία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Ενηλίκων Πειραιά (ΕΚΕΨΥΕ), σε δημόσια σχολεία καθώς και σε ιδιωτικούς φορείς παροχής εκπαιδευτικών θεραπευτικών υπηρεσιών με παιδιά και νέους ενήλικες που έχουν διαγνωστεί με Διαταραχές Προσωπικότητας και Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.

Η ψυχοθεραπευτική μου προσέγγιση είναι Συνθετική και η εργασία μου περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες, διαδικτιακές συνεδρίες μέσω Skype, ομαδική θεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων και εφήβων που έχουν υποστεί ψυχολογικό τραύμα και Μετατραυματικό στρες, άτομα που υποφέρουν από κατάθλιψη, αγχώδης διαταραχές και κρίσεις πανικού, απώλεια και πένθος και διαταραχές προσωπικότητας.

οι δημοσιευσεις μου

Ρώτησε με !