Φωτεινή Γιαννάκη, Msc

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ονομάζομαι Γιαννάκη Φωτεινή. Μεγάλωσα στην Αμερική συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη και αργότερα στην ζωή μου ήρθα στην Ελλάδα.  Σπούδασα στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδας (Deree College) όπου απέκτησα δυο πτυχία . Το πρώτο μου πτυχίο είναι πάνω στο Associate Degree in Arts και το δεύτερο το Bachelor B.A degree που ειδικεύετε πάνω στην Ψυχολογία.

Στην συνέχεια η μεγάλη μου αγάπη αλλά και το όνειρο μου ήταν να σπουδάσω Κλινική Ψυχολογία και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο της Ινδιαναπολης στην Αμερική όπου απέκτησα το Masters μου. Στο εξωτερικό έκανα αρκετές ημερίδες και σεμινάρια πάνω στο κλινικό κομμάτι της ψυχολογίας. Έχω επισκεφτεί το Riley children’s Hospital (Indiana U.S.A 2008), και έχω κάνει σεμινάριο στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για άτομα που έπασχαν από μετατραυματικό στρες.

Έχω δουλέψει έξι χρόνια με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια συμβουλεύοντας τα ίδια και τις οικογένειες τους. Έχω κάνει οχτώ μήνες πρακτική σε ψυχιατρείο της Αττικής όπου δούλεψα με ασθενείς που πάσχουν από σχιζοφρένεια , μανία, διπολική διαταραχή, φοβίες και αγχώδεις διαταραχές.

Έχω εμπειρία οκτώ χρόνων πάνω στην παιδική ψυχολογία .Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων έχω κάνει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια όσο αναφορά εφήβους ,συμβουλευτική ζευγαριών και τρόπους διαχείρισης άγχους. Έχω πάρει πιστοποίηση σε θέματα πάνω στην θετική ψυχολογία και στην κινεζική φιλοσοφία θέματα  όπως το μονοπάτι της χαράς της ζωής από το πανεπιστήμιο του  Harvard (Harvard ex).

Πριν ένα χρόνο  απέκτησα το πτυχίο μου πάνω στο life coaching από το Aegean College όπου δουλεύω πάνω σε αυτά τα συστήματα για ανθρώπους που θέλουν να διαχειριστούν με σωστό πρόγραμμα την καθημερινότητα  τους .Επίσης έχω ασχοληθεί  από  το 2016 με τις εναλλακτικές θεραπείες και σε τεχνικές διαλογισμού.

Είμαι Reiki Master-Teacher με εκτενή εμπειρία στην  εφαρμογή ολιστικών μεθόδων για την αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών.

Μοιράσου το προφίλ μου

Ρώτησε με !