Εάν έχεις φτάσει ως εδώ, σίγουρα ψάχνεις κάτι…

υποστήριξη, καθηδήγηση, βοήθεια, κάποιον να μοιραστείς κάτι, κάποιον να σε ακούσει. Το σημαντικό επίσης είναι πως έχεις διανύσει μεγάλη απόσταση ήδη

Προτού συστηθούμε όμως, θα ξεκινήσουμε δίνοντάς σου μια πολύ σημαντική πληροφορία. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως το Α και το Ω, ή αλλιώς το «κλειδί», σε αυτό το ταξίδι ψυχής είναι η θεραπευτική σχέση που πρόκειται να αναπτυχθεί σε βάθος χρόνου ανάμεσά μας. Εάν δεν αισθανθείς μια τέτοιου είδους σύνδεση από την αρχή, πως ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί σου είναι σε θέση να σε καταλάβει, η αλήθεια είναι πως θα είναι δύσκολο να βοηθήσεις εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό.

Οι παράμετροι που θα επηρεάσουν την επιλογή σου μπορεί να είναι ποικίλοι. Μεταξύ άλλων, το πλαίσιο μέσα στο οποίο διεξάγονται οι συνεδρίες, η ειδική εκπαίδευση, η εμπειρία ή και η προσέγγιση του θεραπευτή. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που χρειάζεται να εμπιστευθείς, είναι η ίδια σου η διαίσθηση και το πως αισθάνεσαι εσύ! Η θεραπευτική σχέση με τον κατάλληλο ειδικό, μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι σημαντικό να πάρεις το χρόνο σου προκειμέμεου να αναζητήσεις και να βρεις εκείνον με το οποίο θα αισθανθείς την απαραίτητη ασφάλεια, εμπιστοσύνη και οικειότητα!

Με εκτίμηση,

Αθηνά Τριγένη & συνεργάτες!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Οι Θεραπευτές μας

Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια – Mind Body Medicine – Reiki MT

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt

Ψυχολόγος – Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια – Θεραπεία Τραύματος & Πένθους

Υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια – Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Σύμβουλος ψυχικής υγείας- Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια – Εκπαιδευτικός

Ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων… αρχίζει με ένα βήμα.

– Λάο Τσε

επικοινωνια